Βρείτε μας και στα:

Apostolides Dental on Facebook Apostolides Dental on Google Plus Apostolides Dental on Linkedin Apostolides Dental on Twitter Apostolides Dental on Pinterest

Οδοντιατρικά Είδη

Τα Οδοντιατρικά Αποστολίδη εμπορεύονται οδοντιατρικά μηχανήματα εδώ και πολλά χρόνια. Ως αντιπρόσωποι της S.S.WHITE, άρχισαν να εμπορεύονται τα μηχανήματα της περίφημης αυτής εταιρίας, αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, με ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι τη χρονική στιγμή, που η S.S.WHITE σταμάτησε την παραγωγή μηχανημάτων.

Παράλληλα με την εμπορία των μηχανημάτων της S.S.WHITE, το 1977, αρχίσαμε να εμπορευόμαστε μέσω των δύο υποκαταστημάτων μας (Οδοντοεισαγωγική και Olympic Dental), κλιβάνους της Technofarmo και οδοντιατρικά μηχανήματα από την FAO, Ιταλίας. Η συνεργασία με τις εταιρίες αυτές σταμάτησε λόγω των αλλαγών που συντελέστηκαν σε αυτές.

Το 1992, τα Οδοντιατρικά Αποστολίδη ανέλαβαν την αποκλειστική διάθεση των οδοντιατρικών μηχανημάτων του οίκου Midmark, από τις ΗΠΑ, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οδοντιατρικών και ιατρικών μηχανημάτων στον κόσμο. Από το 2003, σε συνεργασία με εταιρία στην Αθήνα, λειτουργεί έκθεση των συγκεκριμένων μηχανημάτων και στην πρωτεύουσα.

Από το 1998, η εταιρία μας ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση των μηχανημάτων του περίφημου Ιταλικού οίκου Castellini στη Βόρεια Ελλάδα. Η εν λόγω εταιρία άλλαξε τη δομή όλης της εταιρίας και αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο βασικά όπλα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Εικόνα για τα οδοντιατρικά είδη

Το 2004, αναλάβαμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα των μηχανημάτων του οίκου Dabi Atlante από τη Βραζιλία, αποκτώντας τη δυνατότητα να προτείνουμε στους πελάτες μας μία οικονομική και αξιόπιστη λύση στον τομέα του οδοντιατρικού μηχανήματος. Άμεσα, δημιουργήθηκε και δεύτερη έκθεση των συγκεκριμένων μηχανημάτων στην Αθήνα.

Σήμερα, η εταιρία Οδοντιατρικά Αποστολίδη αντιπροσωπεύει επάξια και τους τρεις παραπάνω οίκους οδοντιατρικών μηχανημάτων, έχοντας αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης. Επίσης, η εταιρία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στον τομέα των οδοντιατρικών μηχανημάτων, για την αντιπροσώπευση κάποιων από των εταιριών του Ομίλου στην Ελλάδα.

Οδοντιατρικά Αποστολίδη. Αθήνα, Φειδιππίδου 23, 11527, τηλ 210-6984882. Θεσσαλονίκη, Τέλλογλου 11, 54636, τηλ 2310-201301, 2310-201454.